Nu multe gospodine știu când trebuie să pună sare pe cartofii prăjiți pentru a le da aroma perfectă. Cu siguranță trebuie să știi acest pont!
Cartofii prăjiți sunt pe placul oricui, însă puține persoane știu când e indicat să pună sare peste ei.
Chiar dacă se prepară ușor, există anumite trucuri care să le dea un gust perfect.
Oamenii preferă să pună sare în timp ce îi prăjesc, dar sarea va trage toată apa de pe suprafața lor și nu se vor prăjit corect.
Cei mai faimoși bucătari au declarat că sarea trebuie pusă la sfârșit, atunci când i-ai terminat de gătit.
Ei recomandă să îi așezați pe o hârtie absorbantă de bucătărie pentru a se trage tot uleiul.
Dacă vrei să îți iasă cartofii crocanți nu trebuie să pui capacul peste tigaie, de asemenea, bucătarii mai recomadă să pui ulei din abudență pentru a se prăji uniform.
Chef Hadad a explicat cum se fac cei mai buni cartofi prăjiți, mai exact, aceștia trebuie să fie puși la fiert timp de trei minute.
Apoi, cartofii sunt scoși și lăsați timp de zece minute în apă foarte rece, iar după aceea, trebuie puși pe un prosop de bucătărie pentru a elimina apa.
Uleiul trebuie să fie încins atunci când cartofii sunt așezați în tigaie, potrivit Evz.ro.
„Dacă nu vreți să vă chinuiți cu decojirea cartofilor fierți în coajă, un truc simplu este să îi crestați de jur-împrejur la jumătate când sunt încă cruzi.
După ce au fiert și i-ați scurs, lăsați-i un pic să se răcească și apoi prindeți fiecare cartof de ambele capete, trăgând ușor. Coaja se va îndepărta dintr-o bucată pe fiecare parte”, a dezvăluit Chef Hadad.